الزامات دامپزشکی و بهداشتی (ماهي قزل الا و قزل سالمون )
برای واردات ماهی خوراکی، غذاهای دریایی و فرآورده های آماده آنها که تحت عملیات حرارتی قرار گرفته اند به فدراسیون روسیه ( ایین نامه شماره N 13-8-01/2-8 ، مورد تایید وزارت کشاورزی و غذا فدراسیون روسیه مورخ 23 دسامبر 1999)
ماهی زنده، سرد و منجمد، غذا و فرآورده های دریایی آماده که تحت عملیات حرارتی قرار گرفته اند، برای خوراک انسان در نظر گرفته شده اند و در شرکتهای دارای مجوز خدمات دامپزشکی مرکزی کشور صادر کننده برای عرضه محصولات صادراتی تولید می شوند و تحت نظارت دائم آنها هستند اجازه صادرات به فدراسیون روسیه را دارند. ماهی و فرآورده های دریایی از شرکت های واقع در مناطقی باشد که طی 3 سال اخیر درگیر تب خوکی آفریقایی - و طی 12 ماه گذشته درگیر بیماری های دهان و دندان نباشند.
سرویس دامپزشکی دولتی کشور صادر کننده باید با روش های مورد استفاده در کشور صادر کننده ماهی های دریایی و آب شیرین و همچنین فرآورده های دریایی را از نظر وجود کلمنت ها، عفونت های باکتریایی و ویروسی مورد آزمایش و بررسی قرار دهد. در صورت وجود کلمنت ها در حد مجاز، ماهی باید با روش های موجود بی ضرر شود.
ماهی و فرآورده های دریایی که خوراک حاوی مواد اولیه تولید شده به روش مهندسی ژنتیک یا سایر منابع اصلاح شده ژنتیکی مصرف نکرده باشند. ماهی منجمد و فرآورده های دریایی زیر برای صادرات به فدراسیون روسیه مجاز نمی باشند:
دمای بیشتر از منفی 18 درجه سیلسیوس در لایه های محصول -
- کشت شده با سالمونلا یا محرکهای سایر عفونت های باکتریایی
- تولید شده با مواد رنگی، اشعه یونیزه یا اشعه ماوراء بنفش ؛
- با تغییرات مختص بیماری های عفونی؛ - کیفیت پایین شاخص های ارگانولپتیک ؛
- آب شدن انجماد در طول ذخیره سازی.
- تولید شده با مواد رنگی و معطر، اشعه یونیزه یا اشعه ماوراء بنفش. هنگام انجام آزمایشات دامپزشکی و بهداشتی، ماهی های دریایی و آب شیرین، محصولات دریایی و فرآورده های آماده آنها باید برای مصرف انسان مناسب شناخته شوند و نباید حاوی مواد مصنوعی، استروژنی، هورمونی، داروهای تیروئواستاتیک، آنتی بیوتیک ها، آفت کش ها و داروهای دیگر باشند.
پارامترهای میکروبیولوژیکی، شیمیایی، سم شناسی و رادیولوژی ماهی و محصولات دریایی باید با قوانین و الزامات دامپزشکی و بهداشتی در فدراسیون روسیه مطابقت داشته باشند.
مواد بسته بندی و بسته بندی باید یکبار مصرف و مطابق با شرایط بهداشتی باشد.
وسایل نقلیه مطابق با قوانین کشور صادر کننده تهیه و آماده شوند. اجرای شرایط مندرج در این الزامات باید کاملا توسط گواهی دامپزشکی تایید شده و دامپزشک دولتی کشور صادر کننده آن را امضا نماید و به زبان کشور صادر کننده و زبان روسیه تدوین گردد.
حمل و نقل محصولاتی که تحت عملیات حرارتی قرار نگرفته اند به فدراسیون روسیه، تنها پس از دریافت مجوز از سازمان دامپزشکی وزارت کشاورزی و غذا روسیه توسط وارد کننده امکان پذیر است. سازمان دامپزشکی وزارت کشاورزی وغذای روسیه حق صدور گواهینامه شرکت های فرآوری ماهی برای امکان عرضه محصولات به فدراسیون روسیه را برای متخصصین دامپزشکی خود حفظ می کند.
رئیس بخش دامپزشکی وزارت کشاورزی و غذا روسیه و. م. اویلف
برای واردات ماهی خوراکی، غذاهای دریایی و فرآورده های آماده آنها که تحت عملیات حرارتی قرار گرفته اند به فدراسیون روسیه ( ایین نامه شماره N 13-8-01/2-8 ، مورد تایید وزارت کشاورزی و غذا فدراسیون روسیه مورخ 23 دسامبر 1999)
ماهی زنده، سرد و منجمد، غذا و فرآورده های دریایی آماده که تحت عملیات حرارتی قرار گرفته اند، برای خوراک انسان در نظر گرفته شده اند و در شرکتهای دارای مجوز خدمات دامپزشکی مرکزی کشور صادر کننده برای عرضه محصولات صادراتی تولید می شوند و تحت نظارت دائم آنها هستند اجازه صادرات به فدراسیون روسیه را دارند. ماهی و فرآورده های دریایی از شرکت های واقع در مناطقی باشد که طی 3 سال اخیر درگیر تب خوکی آفریقایی - و طی 12 ماه گذشته درگیر بیماری های دهان و دندان نباشند.
سرویس دامپزشکی دولتی کشور صادر کننده باید با روش های مورد استفاده در کشور صادر کننده ماهی های دریایی و آب شیرین و همچنین فرآورده های دریایی را از نظر وجود کلمنت ها، عفونت های باکتریایی و ویروسی مورد آزمایش و بررسی قرار دهد. در صورت وجود کلمنت ها در حد مجاز، ماهی باید با روش های موجود بی ضرر شود.
ماهی و فرآورده های دریایی که خوراک حاوی مواد اولیه تولید شده به روش مهندسی ژنتیک یا سایر منابع اصلاح شده ژنتیکی مصرف نکرده باشند. ماهی منجمد و فرآورده های دریایی زیر برای صادرات به فدراسیون روسیه مجاز نمی باشند:
دمای بیشتر از منفی 18 درجه سیلسیوس در لایه های محصول -
- کشت شده با سالمونلا یا محرکهای سایر عفونت های باکتریایی
- تولید شده با مواد رنگی، اشعه یونیزه یا اشعه ماوراء بنفش ؛
- با تغییرات مختص بیماری های عفونی؛ - کیفیت پایین شاخص های ارگانولپتیک ؛
- آب شدن انجماد در طول ذخیره سازی.
- تولید شده با مواد رنگی و معطر، اشعه یونیزه یا اشعه ماوراء بنفش. هنگام انجام آزمایشات دامپزشکی و بهداشتی، ماهی های دریایی و آب شیرین، محصولات دریایی و فرآورده های آماده آنها باید برای مصرف انسان مناسب شناخته شوند و نباید حاوی مواد مصنوعی، استروژنی، هورمونی، داروهای تیروئواستاتیک، آنتی بیوتیک ها، آفت کش ها و داروهای دیگر باشند.
پارامترهای میکروبیولوژیکی، شیمیایی، سم شناسی و رادیولوژی ماهی و محصولات دریایی باید با قوانین و الزامات دامپزشکی و بهداشتی در فدراسیون روسیه مطابقت داشته باشند.
مواد بسته بندی و بسته بندی باید یکبار مصرف و مطابق با شرایط بهداشتی باشد.
وسایل نقلیه مطابق با قوانین کشور صادر کننده تهیه و آماده شوند. اجرای شرایط مندرج در این الزامات باید کاملا توسط گواهی دامپزشکی تایید شده و دامپزشک دولتی کشور صادر کننده آن را امضا نماید و به زبان کشور صادر کننده و زبان روسیه تدوین گردد.
حمل و نقل محصولاتی که تحت عملیات حرارتی قرار نگرفته اند به فدراسیون روسیه، تنها پس از دریافت مجوز از سازمان دامپزشکی وزارت کشاورزی و غذا روسیه توسط وارد کننده امکان پذیر است. سازمان دامپزشکی وزارت کشاورزی وغذای روسیه حق صدور گواهینامه شرکت های فرآوری ماهی برای امکان عرضه محصولات به فدراسیون روسیه را برای متخصصین دامپزشکی خود حفظ می کند.
رئیس بخش دامپزشکی وزارت کشاورزی و غذا روسیه و. م. اویلف