صفحه نمایش مقالات

1400/06/10 20:00
قيمت خريد و فروش قزل الا و سالمون
1400/06/08 10:00
قيمت خريد و فروش قزل الا و سالمون
1400/06/07 10:00
قيمت خريد و فروش قزل الا و سالمون
1400/06/06 12:00
قيمت خريد و فروش قزل الا و سالمون
1399/02/14 14:00
ارزش ماهی قزل آلا از جهات مختلف در جامعه علمی و عمومی چیست
1399/01/31 14:00
توضیحاتی در مورد غذای ماهی های قزل آلا
1399/01/20 12:00
ماهی قزل آلای قهوه ای و آشنایی با یک گونه مهم از جنس سالمون ها
1398/11/21 17:00
آیا می توانم ماهی قزل الا در حاملگی بخورم؟ نکات سلامتی مصرف آن در دوران بارداری چیست؟
1398/03/23 17:00
دوره زمانی رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب شیرین برای رسیدن به وزن قابل طبخ و قابل عرضه به بازار معمولاً به دوره های زمانی (مختلف) غذا دهی تقسیم می گردد. این دوره های زمانی تغذیه، دوره هایی هستند ک
1398/03/21 23:00
غذا های خشک قزل آلای رنگین کمان، یک ترکیب فرموله است که می توان در همه سنین و در هر اندازه ای چه به صورت مستقیم به عنوان یک غذای کامل یا با افزودن به غذای تازه مورد مصرف ماهی، به قزل آلا خورانید.
1398/03/16 23:31
بازرسی و معاینه ماهی قبل از صید به دو صورت انجام می گیرد. تا سلامت ماهی را تظمین کند.
1398/03/14 23:36
انواع پروتئین ماهی- ویژگی های پروتئین ماهی آشنایی با خصوصیات پروتئین ماهی
1398/03/07 08:33
سلامت فرآورده های شیلاتی در گرو کنترل بیماری های قابل انتقال از راه مواد غذایی ناشی از فراورده های شیلاتی و تا حد زیادی با به کار گیری معیارهای حفظ سلامت غذا است.
1398/03/02 22:03
ولید بالا برای استخر داران پرورش ماهی همراه با یک دره پرورش سالم و از نظر اقتصادی قابل قبول و مکفی مستلزم این است که یکسری از نکات مهم در طول دوره پرورش را رعایت شوند.
1398/02/31 11:11
مراکز عرضه آبزیان تازه با توجه با افزایش تقاضا آبزیان گسترش یافته است. هر روز علم روز گویای این موضوع است که آبزیان یکی از ارزشمندترین و کامل ترین ماده غذایی است.
1398/02/26 09:02
انبار کردن غذای قزل آلا و زمان نگهداری غذا های خشک و کنسانتره بستگی به عوامل مختلفی دارد. از جمله این عوامل می توان به فرمولاسیون و روشهای ساخت و شرایط عمومی نگهداری غذا یعنی دما و رطوبت محل نگهداری
1398/02/24 07:28
ویژگی مراکز مورد اطمینان عرضه ماهی قزل آلا- خرید قزل آلای مطمئن سالم و تازه- قزل آلا را جای سالمون نروژی نخریم- موارد تخلف در عرضه ماهی قزل آلا چیست؟
1398/02/19 11:29
پخش فرآورده های خام خوراکی بسیار مهم است باید در آن به نکاتی مهم توجه کرد تا محصولی سالم را بدست مشتری رساند
1398/02/17 01:16
آبزی پروری و سلامت غذایی در سال های اخیر با توجه به سرعت پرورش آبزیان به یکی از مباحث مهم در تغذیه سالم تبدیل شده است.
1398/02/12 10:42
چرا سالمون نروژی ارزشمند است؟ خاصیت آنتی اکسیدانی ،ضدالتهابی و درمانی سالمون نروژی در چیست؟ آشنایی با خواص ماهی سالمون نروژی - تنوع پخت با سالمون نروژی-
1398/02/05 09:11
محاسبه دقیق مقدار غذای مصرفی ماهی قزل آلا از اهمیت زیادی برخوردار است. مصرف کم غذا باعث کاهش میزان تولید و ضرر و زیان اقتصادی میشود.
1398/02/03 09:36
با توجه به اینکه ماهی قزل آلا بسیارماهی حساسی است. در هنگام نقل و انتقال آن باید نکات زیادی را رعایت کرد تا ماهیان سالم و با حداقل تلفات را داشته باشیم،
1398/01/29 09:21
مهمترین هدف از محاسبه توان مصرفی ، رسیدن به عدد درست برای انتخاب ژنراتور است. بنابراین محاسبه توان مصرفی برای مزارع ارزشمند و اقتصادی است.
1398/01/22 12:21
چربی غذای قزل آلای رنگین کمان استرگلیسرول و اسیدهای چرب هستند. به عنوان مهمترین منبع تولید انرژی در جیره غذایی محسوب می شوند.
1398/01/20 10:15
در طول دوره پرورش اختلافاتی در وزن و اندازه ماهی حاصل می شود، لذا به منظور داشتن ماهیان یکسان و یکنواخت در هر یک از استخرها باید در طول دوره پرورش اقدام به رقم بندی قزل آلای رنگین کمان کرد.
1398/01/15 09:10
ین عنصر در آب های سطحی به اشکال اکسید 2 ظرفیتی یا 3 ظرفیتی وجود دارد. اثرات آهن در آب های کم دما ، باکتری های ته نشین کننده آهن به میزان زیادی روی آبشش ها تکثیر یافته
1398/01/13 10:27
ذرات جامد معلق عمدتاً شامل فضولات ماهی، غذا های خورده نشده وتجمع موجودات زنده میکروسکوپی است. این ذرات در صورتیکه از محیط دفع نشوند و در حوضچه های پرورش باقی بمانند، اختلاتی از قبیل صدمه زدن به آبششها
1398/01/08 11:37
یکی از فواید ارزشمند این ماهی با توجه میزان بالای اسید های چرب امگا3 انواع ویتامین و مواد معدنی تقویت بینایی و مصرف ماهی قزل آلا به طور مدوام از بیماری های چشمی جلوگیری می کند.
1398/01/06 13:21
تخلیه¬شکم و فیله¬کردن قزل¬آلا باعث بهبود و افزایش زمان نگهداری ماهی شده و ماهی با شرایط و کیفیت بهتری به دست مصرف کننده می¬رسد
1398/01/01 11:19
مصرف ماهی قزل­ آلا چگونه از چاقی جلوگیری می­کندمصرف مداوم ماهی در برنامه غذایی هفتگی، به کاهش و نگهداری وزن در حدّ متعادل کمک می­نماید.

تماس با ما

ادرس 1:تهران،خیابان فاطمی،بین سیندخت وجمال زاده،پلاک 236 - معاونت آبزی پروری (میز مشترک سازمان شیلات ایران واتحادیه) ادرس 2:تهران میدان میوه و تره بار پیروزی غرف 81-82
02188904808
02166943293
09111931764
info@sardabi.ir

آخرین اخبار

1402/10/14 10:00
امار واردات و توليد قابل تاييد تخم چشم زده تا تاريخ14 ديماه 1402
1402/09/13 10:00
هفتمين نمايشگاه بين المللي شيلات و آبزيان ماهيگيري غذاهاي دريايي و صنايع وابسته
1402/09/04 10:00
امار واردات تخم چشم زده ماهي قزل الا تا پايان آبان ماه 1402
1402/08/02 10:00
درخواست عودت مابه تفاوت قيمت تخم چشم زده و قطع موقت واردات تا تعيين قيمت تخم چشم زده
1402/07/19 10:00
امار صادرات قزل الا - سالمون شش ماهه اول سال 1402
1402/07/19 11:00
امار واردات تخم چشم زده منتهي به 18 مهرماه 1402
1402/06/23 10:00
نظرات اتحاديه در جلسه مربوط به تخم چشم زده با وارد كنندگان و دفتر بازار سازمان شيلات
1402/06/23 11:00
اعلام نظر اتحاديه در خصوص نحوه توزيع نهاده قزل الا
1402/05/25 10:00
پيگيري تخصیص اعتبارات کم بهره برای مزارع پرورش ماهی قزل الا که در مرداد ماه سال ۱۴۰۱ خسارت دیده‌اند
1402/04/31 10:00
ميزان واردات تخم چشم رده قزل الا تاتاريخ 31 تير ماه 1402

بلاک گالری تصاویر

آمار بازدید

3.5M
29.69K
679
679
8.13K

تاریخ و زمان

شنبه 1 ارديبهشت 1403
Saturday 20 April 2024