تولید بالا برای استخر داران پرورش ماهی و همه نکات اصولی

1398/03/02 22:03

تولید بالا برای  استخر داران پرورش ماهی  و همه نکات اصولی 



تولید بالا برای  استخر داران پرورش ماهی همراه با  یک دره پرورش سالم و از نظر اقتصادی قابل قبول و مکفی مستلزم این است که  یکسری از نکات مهم در طول دوره پرورش را رعایت شوند. ما در این مقاله پنج نکته مهم و اصلی را که پرورش دهندگان باید رعایت کنند را ذکر می نماییم.


آماده سازی و اصلاح استخر :


 برای تولید بالا برای  استخر داران پرورش ماهی در این مرحله باید استخرهایی که سال  گذشته ماهی دار بوده اند. کاملاً خشک گردیده و جهت ضدعفونی آهک پاشی شوند. دیواره ها و ورودی و خروجی و شیب بندی کف استخر مرمت و بازسازی گردد و چنانچه استخر خاکی باشد. بستر آنها را از طریق کود دهی تقویت نمائید.
تولید بالا برای  استخر داران پرورش ماهی


ماهی دار نمودن استخر:


ماهی دار نمودن استخرها در اسفند و فروردین ماه انجام می گیرد. به همین منظور برای حمل و نقل بچه ماهیان از کیسه های نایلونی که یک سوم آن از آب و دو سوم آن از اکسیژن پر می شود استفاده می گردد. انتقال در کمترین زمان ممکن صورت گرفته و پس از هم دما نمودن داخل آب استخر رها سازی نمائید ( به ازای هر متر مربع استخر 1 الی 2 قطعه بچه ماهی رها سازی می شود).  درصورتی که تولید بالا برای  استخر داران پرورش ماهی محقق گردد رعایت این نکته بسیار مهم است.

نظارت بر روند رشد ماهیان:



لازم است برای تولید بالا برای  استخر داران پرورش ماهی هر ماه وزن ماهیان محاسبه شده و میزان غذای روزانه نیز تعیین گردد. در این  خصوص لازم است با کارشناسان ارتباط مستقیمی  برقرار نمود و جهت کسب مهارت های آبزی پروری در کلاس های آموزشی و ترویجی شیلات شرکت نمائید. ذکر این نکته ضروری است که جهت افزایش تولید از دستگاه های هواده نیز می توان استفاده نمود.

بهره برداری و صید ماهیان:



ماهیان بعد از یک دوره 7 تا 8 ماهه به وزن بازاری حدود 800 گرم تا یک کیلو گرم رسیده و به وسیله تورهای پرتابی یا 7پره صید می شوند. در  صورت امکان بهتر است ماهی قبل از صید داخل حوضچه سیمانی کوچکی ریخه و شستشو شود تا هم تمیز شده و هم مواد دفعی و فضولات موجود در ماهی تخلیه گردد.

تولید بالا برای  استخر داران پرورش ماهی

نگهداری  جابجایی ماهی برای مصرف :



پس از صید ماهی ها را در سبد های مخصوص حمل ماهی با پودر یخ به صورت لایه به لایه بارگیری نموده و به بازار مصرف منتقل نمائید.

تماس با ما

تهران،خیابان فاطمی،بین سیندخت وجمال زاده،پلاک 236 - معاونت آبزی پروری (میز مشترک سازمان شیلات ایران واتحادیه)
02188904808
02188918962
09111931764
info@sardabi.ir

آخرین اخبار

1398/03/06 10:14
جابه جایی و کنترل بهداشتی تخم چشم زده ماهی قزل آلای داخلی
1398/03/06 10:30
نامه مصوبات کمیسیون های مالی مدیریت بهره برداری ذخایر آبزیان
1398/02/11 20:05
فروش جزئی وعمده انواع ماهیان سردآبی شامل قزل آلای رنگین کمان، قزل آلای گوشت نارنجی و سالمون نروژی به صورت تازه و به درخواست مشتریان عزیز آماده و عرضه می گردد.
1398/02/07 17:05
با توجه به حساسیت این دسته از مواد غذایی به ویژه فساد پذیری سریع آن، خرید آبزیان از مراکز مطمئن و مورد تایید بسیار مهم است.
1398/02/04 23:18
برگزاری همایش ملی منابع طبیعی با موضوعات مختلف در شهریور 98
1398/01/24 14:04
فروش ویژه ماهی تازه منجمد شده برای کسب اطلاعت وارد شوید.
1398/01/18 16:17
مزایای پیان کار چگونه آشنا شویم
1398/01/11 10:56
تمهیدات لازم رو قبل از شروع بارندگی برای به حداقل رساندن زیان و ضرر انجام بدید:
1398/01/10 20:22
با توجه به بارندگی های شدید و وقوع سیل در سطح کشور، توصیه های بهداشتی ذیل جهت بهره برداری اعلام می گردد.
1398/01/08 14:48
با افزایش دبی آب در سراسر رودخانه ی سبزکوه(بخش ناغان) ، و افزایش پهنای رودخانه مزارع پرورش ماهی قزل آلا کنار رودخانه در آب غرق شدند بستر رودخانه تا سرحد کامل مزارع بالا آمد .

بلاک گالری تصاویر

آمار بازدید

1.28M
20.33K
431
4.29K
23.66K

تاریخ و زمان

سه شنبه 29 مرداد 1398
Tuesday 20 August 2019